DIENSTEN


Webdesign
U heeft inmiddels meer kunnen lezen over de voordelen van internet. Als u eenmaal de stap genomen hebt een eigen website te laten maken, bent u nog niet klaar. Er zal nagedacht moeten worden over de inhoud van de website.
Wat is de doelstelling van de website of wat verwachten uw klanten op uw site te vinden? Wie vormen uw doelgroep? Wat is uw budget en welke interactiviteit moet er op uw website komen? Kortom, er zijn veel zaken die u mee moet nemen in uw overwegingen.
Ons uitgangspunt is dat niets onmogelijk is.

Redesign
Stel, u hebt allang een website maar u bent hier niet meer tevreden over. De tijd heeft namelijk ook niet stilgestaan. Door nieuwe ontwikkelingen in de markt zijn nieuwe mogelijkheden voor uw website vrijgekomen die u niet ontgaan zijn. Iets dat twee jaar geleden nog modern en baanbrekend was, is nu achterhaald. Door middel van een redesign kan uw huidige website aangepast worden aan de laatste ontwikkelingen.

Website promotie
Zodra uw website opgeleverd is en op het internet te vinden is moet deze bekendheid krijgen. Hiervoor heeft Frank Webdesign een totaalpakket ontwikkeld met daarin een groot aantal onderdelen, waaronder het aanmaken van meta-tags, aanmelding bij zoekmachines en aanmelding bij startpagina's en andere relevante websites.

Onderhoud
Nadat de website af is zal deze onderhouden moeten worden. Een website moet up-to-date zijn, zodat bezoekers regelmatig terugkomen. Ook dit onderhoud kan Frank Webdesign voor u verzorgen. Incidenteel onderhoud vindt plaats op ad-hoc basis. Verwacht u vaker wijzigingen in de website aan te willen brengen, dan kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Banner ontwerp
Nadat uw website af is wilt u bezoekers naar uw website trekken.
Een van de manieren hiervoor is het laten maken van banners die u, meestal tegen betaling, kunt laten plaatsen op andere websites. Frank Webdesign maakt zowel stilstaande als bewegende banners voor u.

FRANK WEBDESIGN - Benedictuskruid 3 - 3068 RL ROTTERDAM - Tel 010 455 07 52
Postbank 4401426 - K.v.K. Rotterdam nr. 24357314